مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ:

ادغام طرح دنا در پتروشیمی سبلان، بزرگترین برنامه اصلاحی پرتفوی سرمایه‌گذاری پتروفرهنگ بود

ادغام طرح دنا در پتروشیمی سبلان، بزرگترین برنامه اصلاحی پرتفوی سرمایه‌گذاری پتروفرهنگ بود
(یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ۰۹:۲۹

مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ درباره ادغام طرح دنا در پتروشیمی سبلان،گفت: این ادغام، بزرگترین برنامه اصلاحی پرتفوی سرمایه‌گذاری پتروفرهنگ با هدف چابک‌سازی سیستماتیک، تامین مالی موفق و همچنین شتاب در عملیات اجرایی بود که هر سه مورد موفق بوده است.

به گزارش نیپنا به نقل از روابط عمومی هلدینگ پتروفرهنگ ، جواد زارع پور مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره این هلدینگ ، از 8 شرکت تابعه مستقر در استان بوشهر بازدید کرد، در این بازدیدها که با هدف بررسی آخرین برنامه‌های اجرایی، پیشرفت پروژه‌ها و همچنین هم‌اندیشی با بدنه مدیریتی-کارشناسی شرکت‌ها صورت گرفت، بر خلق ثروت پایدار برای فرهنگیان، ورود به صنایع پایین‌دست پتروشیمی و همچنین برنامه محوری در تولید تاکید و نوید درخشان ترین و موفق ترین سال هلدینگ پتروفرهنگ برای سال مالی آتی داده شد.

ادغام پروژه دنا در پتروشیمی سبلان، بزرگترین برنامه اصلاحی پرتفوی سرمایه‌گذاری پتروفرهنگ بود

زارع پور در بازدید از شرکت پتروشیمی سبلان که با حضور رضا کریمی مدیرعامل و مدیران ارشد سبلان برگزار شد، ضمن تاکید بر تحقق بیش از 200 درصدی سود عملیاتی این هلدینگ در سال مالی 1402 – 1403 گفت: هدف متعالی پتروفرهنگ در ستاد هلدینگ و شرکت‌های تابعه، خلق ثروت پایدار برای اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان است و از این‌رو برنامه‌های توسعه‌گرا در دستور کار کلیه مدیران قرار گرفته تا ضمن تداوم سودآوری، سبد محصولات تولیدی متنوع‌تر و تحقق این هدف برای سال مالی آتی، تضمین شده باشد.

وی در ادامه افزود: در سال مالی گذشته 5 شرکت تولیدی پتروفرهنگ در زیان عملیاتی به سر می‌بردند که اکنون به یاری خدا، با تغییر برنامه‌های ابلاغی هلدینگ به شرکت‌ها و همچنین تلاش مدیران و کارکنان این پتروشیمی‌ها، 4 شرکت به سوددهی رسیده و در حقیقت 80 درصد شرکت‌های تولیدی پتروفرهنگ از زیان سال‌های گذشته خارج شده‌اند. از این رو می‌توان نوید درخشان‌ترین و موفق‌ترین سال هلدینگ پتروفرهنگ برای سال مالی آتی را داد.

مدیرعامل پتروفرهنگ در بازدید از فاز 2 پتروشیمی سبلان (پروژه دنا) نیز ضمن بازدید میدانی 2 ساعته و بررسی تمام جبهه‌های کاری در حال فعالیت، جلسات کارشناسی متعددی با مدیران این شرکت و پیمانکاران پروژه برگزار و برنامه‌های جاری را بررسی کرد.

زارع پور در این جلسات با تاکید بر بررسی روزانه روند پیشرفت این پروژه در هلدینگ، گفت: ادغام پروژه دنا در پتروشیمی سبلان یکی از راهبردی‌ترین تصمیمات سنوات گذشته پتروفرهنگ بوده چراکه امروز شاهد ماحصل آن در فعال شدن تمام جبهه‌های کاری پروژه هستیم.

زارع پور اظهار داشت: این ادغام، بزرگترین برنامه اصلاحی پرتفوی سرمایه‌گذاری پتروفرهنگ با هدف چابک‌سازی سیستماتیک، تامین مالی موفق و همچنین تسریع در عملیات اجرایی بوده که نتیجه هر سه آن‌ها امروز عینیت یافته است. این مسیر که در حقیقت یک ریل‌گذاری جدید برای پتروفرهنگ محسوب می‌شود، تامین مالی مورد نظری را که طی 4 سال گذشته و از طرق مختلف میسر نشده بود، ممکن ساخت.

وی گفت: با ادامه روند فعلی، طی چند ماه آینده باید شاهد پیش راه‌اندازی فاز 2 سبلان باشیم و در سال آتی نیز صادرات متانول این طرح آغاز شود. خوشبختانه فاز 1 این پتروشیمی با تمام فراز و فرودهای قطع گاز صنایع در فصول سرد سال، عملکرد مالی و تولیدی خوبی را پشت سر گذاشت و پس از تکمیل فاز 2، این شرکت سالانه 3 میلیون و 300 هزار تن محصول متانول تولید خواهد کرد تا پتروشیمی سبلان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این محصول در جهان باشد.

هم راستا با این هدفگذاری، پتروفرهنگ نیز موافقت‌های اصولی ورود به صنایع پایین دست را اخذ کرده و به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی یکی از آن‌ها خواهیم بود تا متانول تولیدی در شرکت‌های سبلان و کیمیا، به محصولی با ارزش افزوده بسیار بالاتر تبدیل شود و ارزآوری قابل توجهی را برای ایران اسلامی عزیز ایجاد نماید.

برنامه‌محوری مهمترین رویکرد مدیریتی در شرکت‌های تابعه باشد

جواد زارع پور در بازدید از شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه که با حضور محسن نوری سرپرست و مدیران ارشد این پتروشیمی صورت گرفت، گفت: طبق برنامه‌های ابلاغ شده هلدینگ در ابتدای سال مالی، رکوردشکنی‌های متعددی در این سال مالی در هلدینگ به ثبت رسیده و در عین حال باتوجه به اهمیت ادامه این روند و جلوگیری از هرگونه انحراف و یا بی برنامگی احتمالی، بازبینی مجددی نیز در برخی از شرکت‌ها صورت گرفت تا خدشه‌ای به سرمایه فرهنگیان وارد نشود.

مدیرعامل پتروفرهنگ با اشاره به اهمیت برنامه محوری، گفت: متاسفانه با ورود به فصول سرد سال و قطع گاز صنایع، روند تولید شرکت کیمیا با چالش روبرو خواهد شد اما با توجه به برنامه ریزی مدون مدیران این مجموعه، همزمان با این چالش، پروسه اورهال شرکت انجام خواهد گرفت تا این تهدید تا حد ممکن به فرصت تبدیل شده و آمادگی لازم برای تولید با حداکثر ظرفیت را حفظ کنیم. اکنون این پتانسیل وجود دارد که این پتروشیمی با بیش از 100 درصد ظرفیت، تولید متانول را ادامه دهد و به ارز آوری کشور کمک کند.

همچنین در این بازدید ضمن بررسی چالش‌های موجود برای تداوم تولید، برنامه‌های سال مالی آتی نیز بررسی شد.

رشد 83 درصدی سود عملیاتی پتروشیمی مروارید چشمگیر است

مدیرعامل و مدیران ارشد پتروفرهنگ در ادامه سفرکاری خود به شهرستان عسلویه، به بازدید میدانی از روند تولید و همچنین برگزاری جلسه و بررسی برنامه‌های پتروشیمی مروارید پرداختند.

مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره پتروفرهنگ در این جلسه که با حضور محمود فخرایی مدیرعامل پتروشیمی مروارید برگزار شد، گفت: بررسی عملکرد شش ماهه این شرکت حاکی از رشد حدود 83 درصدی سود عملیاتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده و این رشد چشمگیر است. پتروشیمی مروارید موفق شده است با بهبود فرآیندهای تولید و بازاریابی و همچنین با تکیه بر توانمندی و تلاش تیم مدیریتی و کارکنان این شرکت به رکوردهای جدید در تولید و فروش دست یابد.

زارع پور افزود: بررسی عملکرد پتروشیمی مروارید در شش ماه ابتدایی سال 1403 نشان می‌دهد که این شرکت موفق به ثبت رکوردی جدید در، درآمد عملیاتی (فروش) شده که این مقدار، نسبت به فروش مدت مشابه سال گذشته، با افزایش حدودی 83 درصدی همراه بوده؛ که این مهم با رویکرد مدیریت شرکت مبنی بر مدیریت بهینه هزینه‌های جانبی و همچنین تمرکز بر تولید پایدار به دست آمده است.

وی اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و همچنین توان نیروی انسانی متخصص در مروارید، پیش بینی می‌شود سال مالی آتی این شرکت با رشد و رکورد‌شکنی جدیدی به پایان رسد.

پیشرفت پروژه سیراف انرژی تا چند ماه آینده به 74 درصد می‌رسد

زارع پور در دومین روز از سفرکاری خود از پروژه سیراف انرژی در بندر دَیر استان بوشهر بازدید کرد. در این بازدید میدانی و جلسات کارشناسی که با حضور حسن نزهت مدیرعامل و دیگر مدیران این شرکت برگزار شد، ضمن بازدید از جبهه‌های کاری، کلیه برنامه‌های جاری نیز بررسی و بر تسریع در پیشرفت پروژه تاکید شد.

مدیرعامل پتروفرهنگ در جلسه کارشناسی با مدیران این پروژه گفت: چالش‌های متعدد سنواتی که حاصل سال‌ها بلاتکلیفی و عدم تصمیم‌گیری سازنده در سیراف انرژی بود، تمام جبهه‌های کاری در این شرکت را متوقف کرده بود و عملا پیشرفتی در کارها حاصل نمی‌شد، اما طی ماه های گذشته با پیاده‌سازی برنامه‌ای جدید، جانی تازه در شرکت دمیده شد.

متاسفانه فرصت استفاده از اعتبار اسنادی این شرکت به عنوان بزرگترین منبع تامین مالی پروژه سال گذشته پایان یافته بود اما امروز با رایزنی‌های گسترده صورت گرفته، این فرصت برای 18 ماه تمدید شد تا بزرگترین ریسک شرکت مرتفع شود و اکنون از این اعتبار استفاده شود. همچنین تمام پیمانکاران پروژه به دلایل مختلفی، ترک کار کرده و شرکت را با چالشی اساسی روبرو کرده بودند اما با رفع تمام مشکلات سنواتی، خوشبختانه امروز شاهد فعال شدن بسیاری از جبهه‌های کاری و همچنین عقد قراردادهای جدید پیمانکاری هستیم و پتروشیمی سیراف انرژی در مسیر پیشرفت قرار گرفته است. با تغییر برنامه‌های گذشته و پیاده‌سازی استراتژی مدیریتی و اجرایی جدید در این شرکت، تا پایان سال آینده این پتروشیمی به مرحله پیش راه‌اندازی خواهد رسید.

وی اظهار داشت: پیشرفت فعلی 64 درصدی سیراف انرژی با ورود تجهیزات سفارش‌گذاری شده و در حال حمل به سمت سایت، رشد قابل توجهی خواهد داشت و پیش بینی می‌شود تا پایان سال به بیش از 74 درصد برسد.

زارع پور مدیرعامل هلدینگ با اشاره به اینکه سیراف انرژی، ایرانی‌سازترین پتروشیمی تولیدکننده متانول کشور خواهد بود، افزود: جهاد بومی سازی در پتروفرهنگ به عنوان اصلی اساسی در نظر گرفته شده و بیش از 70 درصد سیراف انرژی به دست مهندسان و تولیدکنندگان ایرانی ساخته خواهد شد تا ضمن پیاده سازی شعار سال‌های اخیر در حمایت از تولید داخل، باور بومی‌سازی در این صنعت نهادینه شود.

تامین متریال تکمیلی واحدهای جداسازی هوا (ASU) و نصب کولینگ تاورهای آن طی ماه گذشته انجام و عملیات نصب Cold Box نیز آغاز شده است. ادامه نصب تجهیزات فرایندی و احجام سنگین پروژه نیز در حال انجام است و طی ماه جاری عملیات پایپینگ ناحیه فرآیندی نیز آغاز می‌شود.

وی در ادامه افزود: عملیات نصب تابلوهای برق و کنترل در پست برق در حال انجام است و نصب سیستم روشنایی دائم ناحیه مخازن فرآیند، آب، محصول و مخازن ذخیره صادراتی نیز با اجرای مسیرها و سرخط‌های اصلی پروژه به اتمام رسیده است؛ از این رو می‌توان گفت تکمیل پروژه نسبت به گذشته سرعت بیشتری به خود گرفته و طبق برنامه‌ریزی‌های مدون باید به زودی این سرعت افزایش یابد.

عملیات اجرایی شرکت شیمیایی لاوان در روزهای آتی آغاز می‌شود

پروژه‌های مهتاب پارسیان، شیمیایی لاوان، کیان و قطب سپهر لاوان مقاصد بعدی بود که توسط زارع پور مدیرعامل و زین العابدین و معاضدی معاونین هلدینگ پتروفرهنگ در این سفر دو روزه مورد بازدید قرار گرفتند.

زارع پور در بازدید از شرکت شیمیایی لاوان گفت: خوشبختانه با اخذ موافقت اصولی طرح‌های اسید استیک، وینیل استات مونومر و اتانول سنتزی از وزارت نفت، طی روزهای آینده شاهد آغاز به کار عملیات اجرایی در این شرکت خواهیم بود تا متانول تولیدی در شرکت‌های هلدینگ به محصولات با ارزش افزوده بسیار بالاتر تبدیل و زنجیره تولید در این هلدینگ هدفمندتر از گذشته شود، چراکه این مسیر بزرگترین ریسک‌های احتمالی هلدینگ از نوسانات بازارهای بین المللی را کاهش و ثروت پایداری را متوجه صندوق ذخیره فرهنگیان خواهد کرد.
با تکمیل پتروشیمی مهتاب پارسیان، یکی از فراگیرترین هلدینگ‌های پتروشیمی از حیث تنوع محصولات می‌شویم

مدیرعامل پتروفرهنگ با همراهی علیرضا مجرد مدیرعامل شرکت مهتاب پارسیان، از این پتروشیمی در منطقه ویژه صنایع انرژی‌بر پارسیان بازدیدکرد.

زارع پور در این بازدید با تاکید بر برنامه اصلی هلدینگ در تکمیل زنجیره تولید محصولات پتروشیمی گفت: پتروفرهنگ به عنوان بزرگترین تولید کننده متانول کشور، پتانسیل بالقوه‌ای در ورود به صنایع پایین دست دارد تا در سال‌های آتی یکی از فراگیرترین هلدینگ‌های پتروشیمی از حیث تنوع محصولات باشد.

وی در ادامه گفت: همزمان با تمدید موافقت اصولی برای این پروژه و حرکت به سمت محصولات پایین دست متانول (MTG و MTP و پارک فرمالدئید) با خوراک اولیه از شرکت کیمیای پارس خاورمیانه، پیگیری‌های متعددی برای تامین مالی پروژه صورت گرفته است. به هر جهت ساخت ساختمان‌های NIB ، زون بندی و مطالعات ژئوتکنیک و همچنین ساخت سوله‌های صنعتی و انبار این پتروشیمی در دست انجام است. همچنین اجرای سوله، تحکیم زمین، فنس‌ کشی و همچنین احداث جاده اختصاصی این شرکت نیز انجام گرفته و با تامین مالی آتی شاهد تسریع در عملیات اجرایی آن خواهیم بود.

مدیرعامل در ادامه گفت: باتوجه به پتانسیل بالقوه و بالفعل موجود در پتروفرهنگ از حیث صادرات محصولات پتروشیمی، توسعه بازارهای فروش، فروش متمرکز متانول و همچنین برنامه ریزی جهت توسعه لجستیک در حوزه بازرگانی از اهداف متعالی هلدینگ است.

عملیات اجرایی ساخت بزرگترین هتل عسلویه به زودی آغاز می‌شود

مدیرعامل پتروفرهنگ در بازدیدی که با حضور خلیلی شیخیانی مدیرعامل شرکت قطب سپهر لاوان از پروژه هتل 9 طبقه این شرکت انجام گرفت، اظهار داشت: عملیات اجرایی هتل «سپهر» با هدف ساخت بزرگترین ارائه‌دهنده خدمات هتلینگ منطقه پس از سال‌ها وقفه در روزهای آتی آغاز می‌شود تا ضمن گسترش دامنه نفوذ خدمات‌رسانی این شرکت در منطقه، 220 اتاق دو تخته، رستوران، لاندری، سالن اجتماعات و تصفیه خانه نیز به این مجموعه اضافه شود تا پتروفرهنگ نگاه توسعه‌گرای خود را پیاده‌سازی نماید. ساخت این هتل نه تنها یکی از برنامه‌های هلدینگ در فراگیری فعالیت‌های خود است بلکه توسعه شهر شیرینو را نیز به عنوان یکی از مسئولیت اجتماعی خود در نظر دارد.

اصلاح سبد سرمایه‌گذاری و حضور موثر در صنایع پایین دست را پیگیری می کنیم

بازدید از پروژه کیان با همراهی عبدالله یاوری مدیرعامل این شرکت، دیگر مقصد زارع پور مدیرعامل پتروفرهنگ بود.

وی در این بازدید گفت: فصلی نوین از مدیریت در اصلاح سبد سرمایه‌گذاری و حضور موثر و در عین حال دوراندیشانه در حوزه صنایع پایین دست پتروشیمی در پتروفرهنگ آغاز شده است؛ از این رو برنامه‌ای جامع در خصوص پروژه کیان در هلدینگ تدوین شده تا ثمربخش‌ترین تصمیم در خصوص این شرکت گرفته شود تا ضمن دستیابی به هدفگذاری‌های تعیین شده، بیشترین آینده‌نگری را برای سرمایه فرهنگیان داشته باشیم

اظهار نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید